Volkswagen-huollon verkkovarauspalvelun arvonnan säännöt


Arvonnan järjestäjä:
K-Auto Oy ja Volkswagen Finland, Tikkurilantie 123, 01530 VANTAA

Osallistuminen:
Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki huollon verkkovarauspalvelun kautta määräaikaishuollon Volkswagen-merkkiseen autoon varanneet ja teettäneet täysi-ikäiset voimassaolevan ajokortin omaavat yksityishenkilöt. K-Auto Oy:n ja sen jälleenmyyjien työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

Osallistumisaika:
1.5.2019 – 31.5.2019.

Palkinto ja säännöt:
Palkinnoksi arvotaan yhdelle Volkswagen-henkilöauton huollon varanneelle ja sen suorittaneelle Volkswagen e-Golf-sähköauto käyttöön yhdeksi viikoksi kesälle 2019.

Autojen käyttöaika sovitaan yhdessä arvonnan järjestäjän ja voittajien kanssa. Arvonta suoritetaan 4.6.2019 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonta perustuu huollon varauksessa annettuun asiakkaan auton rekisterinumeroon. Palkinto luovutetaan käyttöön siltä Volkswagen-jälleenmyyjältä, joka on suorittanut varatun huollon.

Arvonnan tuloksen julkistaminen markkinointiviestinnässä sovitaan voittajien kanssa erikseen.

Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuksi tavaraksi.

K-Lataus tarjoaa auton lataamiseen käytettävät sähköt K-Lataus-asemilla. Muualla auton lataamiseen käytettävät sähköt ja muut tarveaineet eivät kuulu palkintoon.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään autoa vain sille tarkoitetulla tavanomaisella tavalla ja niin ettei Volkswagenin maine vaarannu auton epäasiallisen käytön vuoksi. Auton käyttäminen lainvastaisiin tarkoituksiin, hinaukseen, ajo-opetukseen, kilpailuihin tai niiden harjoituksiin on kielletty. Autoa ei saa viedä Suomen rajojen ulkopuolelle. Tupakointi ja kotieläinten kuljetus autossa on kielletty.

Palkinnoksi luovutettava auto on vakuutettu järjestäjän toimesta. Käyttäjän omavastuu vahinkotapauksessa (kolari, ilkivalta, palo, varkaus) on sama kuin vakuutusyhtiön perimä omavastuu. Omavastuu peritään auton käyttäjältä. Vakuutusyhtiön perimän omavastuun osuus on Liikennevakuutuksessa 650 euroa ja Kaskossa 1.000 euroa.

Arpajaisverosta vastaa arvonnan järjestäjä.


Varaa huolto tästä >>


www.volkswagen.fiLue tietosuojaseloste tästä >>